Antonela & Vlad

Antonela & Vlad
This is Love!!! This are the kind of people you are falling in love with, and you can see this in photos!!! Enjoy it, I love them!!! 🙂 yours,..

Daiana & Sergiu

Daiana & Sergiu
Noi oamenii suntem fascinanți! Suntem simpli, dar trăim vieți parcă tot mai complexe – și totuși avem nevoie de atât de puțin pentru a fi..

Alexandra & Victor

Alexandra & Victor
De muult nu am mai postat o nuntă aici, dar promit că mă revanșez cu o serie de evenimente tare tare faine. The first one, ei, Alexandra & Victor...

Andreea & Robert

Andreea & Robert
Adesea mă întreb dacă „săculețul” cu creativitate este unul finit! Mă surprind însă că mereu creativitatea ține de oamenii pe care îi am în fața..

Anca & Cosmin

Anca & Cosmin
Acasă am 3 crețe (I know, lucky me :)) ) – Laura mea dragă și cele două fetițe minunate ale noastre!! Prin urmare, am o slăbiciune pentru zulufi!..

Cristina & Paul

Cristina & Paul
Niciodată un sezon nu poate începe mai bine decât cu oameni ca ei 🙂 Gașcă faină, petrecere nebună, prieteni dezinvolți și niște fotografii tare..

Alexandra & Lucian

Alexandra & Lucian
Știți cine m-a inspirat să realizez fotografiile de mai jos? Ei, Alexandra și Lucian – a fost genul ăla de nuntă la care nu trebuie să faci multe,..

MasterClass 2023

MasterClass 2023
Weekend-ul trecut am avut parte de o a doua experiență de acest tip: un MasterClass pe care l-am susținut la Iași alături de oameni tare tare..

Teodora & Laurențiu

Teodora & Laurențiu
Doamne, dar Doamne ce oameni faini, ce trupă de nebuni și ce oameni de care NU ai cum să nu te îndrăgostești!!! Pățesc rar să editez o nuntă și să..

Andreea & Bogdan

Andreea & Bogdan
Doaaamne ce oameni și ce nuntă faină! Da, am pus multe fotografii, da serios că merită să vă uitați până la final!!! Andreea, Bogdan, serios că nu..