Otilia & Flavius

Otilia & Flavius
Oficial, printre cei mai faini oameni pe care i-am cunoscut vreodată! Nu vă povestesc prea multe, vă invit doar să priviți fotografiile și vă..

Andra & Vladimir

Andra & Vladimir
Mi-am promis că în tot ceea ce voi face în viață voi da totul, iar mai presus de orice, am înțeles că doar astfel poți avea curaj să pretinzi că nu..

Tamara & Alex

Tamara & Alex
Mereu am iubit munții și oamenii lor! Liniștea locului, poveștile nesfârșite și firea blândă a oamenilor mă cuceresc de fiecare dată, iar..

Mădălina & Bogdan

Mădălina & Bogdan
O nouă poveste cu oameni faini, cu trăiri și emoții autentice! Cuvintele sunt de prisos atunci când imaginile vorbesc de la sine! Sper din suflet..

Oana & Bogdan

Oana & Bogdan
Știți vorba aia că viața e o luptă?!? Nu sunt de acord cu ea :)) Dar sunt de acord când mirii îmi propun locații neconvenționale pentru ședințe..

Ana-Maria & Iordan

Ana-Maria & Iordan
Tulai Doamne câta petrecerea de faină fu la băieții ăștia și câta lume cu chef de distracție întărâtați de o formație super spectaculoasă cum tare..

Elena & Daniel

Elena & Daniel
Da, nunțile faine apar când te aștepți mai puțin :)!! Distanța a făcut ca pe Elena și pe Daniel să îi cunosc abia în ziua nunții lor și inițial nu..

Raluca & Cristian

Raluca & Cristian
In love with this guys! Pur și simplu oameni minunați, de o căldură și o blândețe rară, cu trăiri și reacții sincere față de care pur și simplu nu..

Elena & Ovidiu

Elena & Ovidiu
Mi se confirmă încă o dată că fiecare nuntă iese după cum sunt oamenii. Și Doamne ce bine că am numai miri faini :p! Și de data asta a fost o zi de..